ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 26 & 27 ΜΑΪΟΥΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Απέναντι στη σοκολάτα κάθε αντίσταση είναι μάταιη.
Ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος, εκπρόσωπος της δημιουργικής ζαχαροπλαστικής, μας μυεί στα μυστικά του πιο αγαπημένου υλικού, την σοκολάτα.
Μας μαθαίνει για τις τεχνικές επεξεργασίας της και μας παρουσιάζει καλοκαιρινές συνταγές, επιβεβαιώνοντας ότι η σοκολάτα είναι παντώς καιρού.
Φράουλα, βατόμουρο, σταφύλι, μέντα, καφές, ρακί, είναι μερικά από τα υλικά που θα συνθέσουν τα πιο ευφάνταστα γλυκά και επιδόρπια σε πιάτο αλλά και τα πιο πρωτότυπα σοκολατάκια.
Μαζί μας θα δημιουργήσει και μια κατασκευή έργο τέχνης, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα!
ΩΡΕΣ: 17:00-22:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ: 90 ευρώ
*ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ—ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Tηλ: 2811 113952 – 6940411020, Mail: cakebakestories@gmail.com
Website: www.cakeandbakestories.org, Fb: cake & bake stories
ΧΟΡΗΓΟΙ:
-ΠΑΡΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΙΟΝ
-ΕΠΙΜΗΧΑΝΙΚΗ